Valkeakoski-Seura

Liity jäseneksi

Lähetä jäsenhakemuksesi Valkeakoski-Seura ry:lle alla olevalla lomakkeella. Jäsenmaksu on vuodessa 15 euroa/hlö. Jos talouteen kuuluu useampi Valkeakoski-Seuran jäsen, yksi maksaa 15 euroa ja muut 10 euroa/jäsen.

Kevään korvalla -jäsenlehti ja jäsenlasku lähetetään huhtikuussa. Valkeakoski-kotiseutujulkaisu postitetaan jäsenmaksun maksaneille joulukuun alussa, yksi lehti/talous. Lisäksi jäsenet pääsevät edullisemmin seuran järjestämille kesä- ja teatteriretkille.

Jäsenluettelo
Yhdistyslain mukaan yhdistyksen on pidettävä jäsenistään luetteloa, joka on henkilörekisteri. Rekisterinpitäjän on henkilötietolain mukaan laadittava henkilörekisteristä rekisteriseloste, joka kertoo mm., mitä henkilötietoja keräämme ja miten niitä käsittelemme.

Rekisteriseloste

Valkeakoski-Seura ry säännöt

Samalla lomakkeella voit myös antaa palautetta seuran hallitukselle. Kaikki palaute on tervetullutta, niin uudet ideat kuin tyytymättömyys. Perustelethan palautteesi. Kiitos.

* vaadittava kenttä
Huom; jotta viesti lähetettäisiin onnistuneesti, tulee täyttäjän suorittaa reCAPTCHA-varmistus. Lomakkeen lopussa tulee klikata"I'm not a robot" tekstin edessä olevaa ruutua. Näin varmistamme, että kirjoittaja on ihminen eikä roskapostikone.

 

Copyright © Valkeakoski-Seura ry.