Tapahtumakalenteri 2021

Vaihtuvat valokuvanäyttelyt Kosken Kuohun liiketilan sekä Myllypirtin ikkunoissa jatkuvat.

Kevään korvalla -lehti ja jäsenmaksulasku postitetaan jäsenistölle kesäkuun alussa.

Kevätkokous pidetään Myllypirtissä 14.6. kello 18.00.

Osuusliike Koitto, kuvia ja tapahtumia -näyttely Kauppilanmäen museon työväentalolla 23.6.-15.8. Näyttely on avoinna ke-su klo 12-16, vapaa pääsy.

Hautausmaakierrokset Heikki Heinon johdolla järjestetään keskiviikkoisin ja alkavat aina klo 17.00. Kierrosten yhteydessä on huomioitava ajankohdan koronarajoitukset.

7.7. Valkeakosken hautausmaa
14.7. Sääksmäen hautausmaa
28.7. Valkeakosken hautausmaa
4.8. Sääksmäen hautausmaa
11.8. Valkeakosken hautausmaa
18.8. Sääksmäen hautausmaa

Sääksmäen hautausmaakierrosten yhteydessä on mahdollisuus omakustanteiseen tapulikahviin.

Teatteriretki Kauppilanmäelle sunnuntaina 25.7.2021 klo 17, jolloin esitetään näytelmät Agatha Christie syytettynä murhasta ja satyyrinäytelmä Seireenit sukkahousuissa, ulkona ja turvavälein.
Retken hinta on 18 euroa jäsenille ja 20 euroa ei-jäsenille. Hinta sisältää väliaikatarjoilun. Seura on varannut 50 paikkaa. Sitovat ilmoittautumiset viimeistään maanantaina 7.6.2021 mieluiten sähköpostiosoitteeseen
eerokalevi.leppa[at]gmail.com tai puhelimitse numeroon 0400 700704. Ilmoittautumisessa on mainittava osallistujien nimet ja ketkä ovat jäseniä ja ketkä mahdollisesti eivät.