Valkeakoski-Seura

Teatteriretki Kauppilanmäelle 25.7.2021

Koronatilanteen tuhottua tyystin vuoden 2020 retkisuunnitelmat ja uhatessa vielä tämänkin vuoden suunnitelmia seuran retkityöryhmä ja hallitus päätyivät ratkaisuun, joka ei vaadi minkäänlaisia bussiretkiä mihinkään.

Tällaisen ratkaisun tarjosi ihan umpikoskilainen Teatteri-illat-niminen seurue, joka jo useampana vuonna on esittänyt kaksi lyhyttä näytelmää sisältänyttä kokonaisuutta, jotka ovat olleet loppuunmyytyjä menestyksiä. Näytökset ovat sijoittuneet Kauppilanmäen museoon, ensin Työväentaloon ja viime vuonna sattuneesta syystä museon keskiaukiolle.

Valkeakoski-Seura tarjoaa nyt jäsenilleen ja heidän sidosryhmilleen teatteriretkeä Kauppilanmäelle sunnuntaina 25.7.2021 klo 17, jolloin esitetään näytelmät Agatha Christie syytettynä murhasta ja satyyrinäytelmä Seireenit sukkahousuissa, ulkona ja turvavälein. Retken hinta on 18 euroa jäsenille ja 20 euroa ei-jäsenille. Hinta sisältää väliaikatarjoilun.
Seura on varannut 50 paikkaa, mikä on puolet suunnitellusta yleisömäärästä.

Teatteriseurue tarvitsee sitovat tiedot osallistumisestamme myydäkseen loputkin paikat, joten aikataulu on tiukka: pyydämme sitovat ilmoittautumiset jo viimeistään maanantaina 7.6.2021 mieluiten sähköpostiosoitteeseen eerokalevi.leppa[at]gmail.com tai sitten puhelimitse numeroon 0400 700704. Ilmoittautumisessa on mainittava osallistujien nimet ja ketkä ovat jäseniä ja ketkä mahdollisesti eivät.
Ilmoittautumiset on maksettava viimeistään maanantaina 21.6.2021 seuran tilille FI77 5494 0940 0030 90. Viitteeksi osallistujan nimi/nimet.
Esteen sattuessa maksua ei palauteta, paitsi jos koko esitys perutaan koronatilanteen vuoksi. Liput jaetaan tapahtumapaikalla alkaen tunti ennen näytöstä.

Tätä kirjoitettaessa ulkona saa kokoontua vain 50 henkilöä. Jos tilanne ei muutu, seuran varaus täyttää koko katsomon, eikä enempiä paikkoja ole saatavissa.

Lue lisää näytelmistä: teatteriillat.com

 

Copyright © Valkeakoski-Seura ry.