Kevätkokous ma 15.6.2020

Valkeakoski-seuran sääntömääräinen kevätkokous järjestetään maanantaina 15.6.2020 klo 18 alkaen Myllypirtissä, osoitteessa Myllykatu 7.
kokousasioiden lisäksi Heikki Heinon esitys Lepänkorva ja Suruttomienkärki. Kahvitarjoilu.

Tervetuloa!
Terveisin,

Kesän tapahtumat peruttu, jäsenmaksu siirtyy syksyyn

Koronavirustilanteesta johtuen Valkeakoski-Seuran kesän 2020 tapahtumat on peruttu. Tämä koskee kaikkia retkiä ja tapahtumia, Koskilaissunnuntai mukaan lukien ainakin heinäkuun loppuun asti. Kevään korvalla -lehden sekä sen yhteydessä toimitettavan jäsenmaksulomakkeen lähetys siirtyy niin ikään syksyyn.

Valkeakoski-Seura toivottaa kaikille hyvää terveyttä ja kaikesta huolimatta kauniin aurinkoista kesää!

Valokuvanäyttely Myllypirtillä

Varsinaisten näyttelyiden ollessa suljettuna, Valkeakoski-Seura järjestää valokuvanäyttelyn Myllypirtin ikkunoissa. Voit siis käydä nyt ihastelemassa vanhaa Valkeakoskea Myllypirtillä turvallisesti ulkoa käsin vaikka keväisen kävelylenkin ohessa. Valokuvat vaihdetaan uusiin viimeistään toukokuun alussa.

Vanhojen kuvien katselmus Myllypirtillä su 23.2.

23.2. klo 14–16 katsellaan vanhoja valokuvia ja muistellaan vanhaa Valkeakoskea Myllypirtillä, osoitteessa Myllykatu 7. Vanhoja valokuvia saa tuoda skannattavaksi Valkeakoski-Seuralle.

Myynnissä lehtiä ja kirjoja.

Kahvitarjoilu.

Tervetuloa!