Tapahtumakalenteri 2019

Kevään korvalla -jäsenlehti postitetaan huhtikuun lopulla.

17.5.–7.7. retrospektiivinen näyttely Myllysaaren museossa ”Kotiseutu Klaus Kaliman kuvaamana” Myllysaaren museossa. Näyttelyyn on koottu Kaliman töitä Valkeakoskesta ja valkeakoskelaisista.

19.5. taidenäyttelyyn liittyvä konsertti Myllysaaren museossa.
Konsertissa esiintyy kitaristi Kalle Kalima. Konserttiin on vapaa pääsy.

12.6. kesäretkellä suunnataan Raumalle ja 21.8. Hämeenlinnaan. Tarkemmat tiedot retkistä ja ilmoittautumisohjeet  julkaistaan jäsenlehdessä. Myöhemmin tiedot löytyvät myös täältä.

16.6. Luonnonkukkien päivän kasviretki. Retki tehdään tänä vuonna Rapolanharjulle.

7.7. vietetään perinteistä Koskilaissunnuntaita Kauppilanmäen museoalueella ja Valkeakoski-aiheinen valokuvanäyttely järjestetään Työväentalossa.

Opastetut hautausmaakierrokset:
5.6. klo 17: Valkeakosken hautausmaalla
13.6. klo 17: Sääksmäen hautausmaalla
1.8. klo 17: Valkeakosken hautausmaalla
8.8. klo 17: Sääksmäen hautausmaalla.
Opastetuilla hautausmaakierroksilla toimii oppaana Heikki Heino.
Tilaisuudet ovat maksuttomia.

22.8. Valkeakosken kulttuurikävely järjestetään tänä vuonna Valkeakoskenkadulla Taiteiden polun eli Koko Koskin kulttuurikatselmuksen yhteydessä. Tarkka ajankohta selviää myöhemmin.