Tapahtumakalenteri 2022

Vaihtuvat valokuvanäyttelyt Kosken Kuohun liiketilan sekä Myllypirtin ikkunoissa jatkuvat.

Kevään korvalla -lehti ja jäsenmaksulasku postitetaan jäsenistölle Kevään korvalla -lehden yhteydessä.

Kevätkokous pidetään Myllypirtissä (Myllykatu 7) maanantaina 21.3. klo 18.

Hautausmaakierrokset Heikki Heinon opastamina. Kierrokset ovat ilmaisia ja alkavat klo 17. Sääksmäellä kierroksen yhteydessä mahdollisuus omakustanteiseen tapulikahviin.
Kesäkuussa
9.6. Sääksmäen hautausmaa
16.6. Valkeakosken hautausmaa
Heinäkuussa
7.7. Sääksmäen hautausmaa
14.7. Valkeakosken hautausmaa
Elokuussa
11.8. Sääksmäen hautausmaa
18.8. Valkeakosken hautausmaa, vierailemme kulttuurivaikuttajien haudoilla osana Taiteiden polku -tapahtumaa.

10.7. Koskilaissunnuntai alkaen klo 15 Kauppilanmäen museoalueella. Juhlapuhujana Kalle Löövi. Musiikista vastaa Walki Brass ja laulusta Urisevat Ukot.

27.10. Valkeakoski-päivänä opastettu Valkeakoskenkadun katukävely. Lähtö klo 17.30 Valkeakosken kirkon pysäköintialueelta. Oppaana Heikki Heino.

20.11 klo 13-17 jäsenillä on mahdollisuus hakea Valkeakoski-lehti Myllypirtistä, Myllykatu 7.
Toivomme että mahdollisimman moni lehden hakee, postituskustannuksien pienentämiseksi.
Myös lehden ja kalenterin myyntiä.
21.11. Valkeakoski-lehti postitetaan niille jäsenille, jotka eivät ole lehteään hakeneet.
22.11. alkaen lehteä ja kalenteria on myynnissä Koskikaran R-Kioskilla sekä Hiuspalvelu Apiassa, Walkkistorilla ja Myllysaaren museolla hintaan 10 €/kappale.

28.11. klo 18 syyskokous Myllypirtillä, Myllykatu 7. Ennen kokousta kaupunginjohtajan puheenvuoro. Kahvitarjoilu.