Tapahtumakalenteri 2020

23.2. klo 14–16 katsellaan vanhoja valokuvia ja muistellaan vanhaa Valkeakoskea Myllypirtillä, osoitteessa Myllykatu 7. Vanhoja valokuvia saa tuoda skannattavaksi Valkeakoski-Seuralle. Myynnissä lehtiä ja kirjoja. Kahvitarjoilu. Tervetuloa!

19.4. klo 14.00 Valkeakoski-seuran kevätkokous Myllypirtillä, Myllykatu 7:ssä. Sääntömääräisten kokousasioiden lisäksi Heikki Heinon esitys Lepänkorvasta ja Suruttomienkärjestä. Kahvitarjoilu.
Tervetuloa!

Hautausmaakierrokset Heikki Heinon johdolla. Kierroksella kierretään valkeakoskelaisten kulttuurivaikuttajien haudoilla. Hautausmaakierrokset alkavat klo 17.00.
2.7. Sääksmäen hautausmaa
9.7. Valkeakosken hautausmaa
15.7. Sääksmäen hautausmaa
30.7. Valkeakosken hautausmaa
12.8. Sääksmäen hautausmaa
20.8. Taiteiden polku, Valkeakosken hautausmaa

30.6.-31.8. Kosken Kuohun liiketilan ikkunassa on nähtävissä valokuvanäyttely Isolta sillalta kulmurille, Valtakadun perustamisen historiaa.