Tapahtumakalenteri 2019

Kevään korvalla -jäsenlehti on postitettu.

17.5.–7.7. retrospektiivinen näyttely Myllysaaren museossa ”Kotiseutu Klaus Kaliman kuvaamana” Myllysaaren museossa. Näyttelyyn on koottu Kaliman töitä Valkeakoskesta ja valkeakoskelaisista.

12.6. kesäretkellä suunnataan Raumalle ja 21.8. Hämeenlinnaan.

16.6. Luonnonkukkien päivän kasviretki. Retki tehdään tänä vuonna Rapolanharjulle.

7.7. vietetään perinteistä Koskilaissunnuntaita Kauppilanmäen museoalueella ja alueen työväentalossa on esillä Valkeakoski-aiheinen valokuvanäyttely.

Opastetut hautausmaakierrokset:
5.6. klo 17: Valkeakosken hautausmaalla
13.6. klo 17: Sääksmäen hautausmaalla
1.8. klo 17: Valkeakosken hautausmaalla
8.8. klo 17: Sääksmäen hautausmaalla.
Opastetuilla hautausmaakierroksilla toimii oppaana Heikki Heino.
Tilaisuudet ovat maksuttomia.

22.8. Valkeakosken kulttuurikävely järjestetään tänä vuonna Valkeakoskenkadulla Taiteiden polun eli Koko Koskin kulttuurikatselmuksen yhteydessä. Tarkka ajankohta selviää myöhemmin.

23.10. – 14.11. Valkeakoskenkatu – koulujen, kirkkojen ja kulttuurin valtaväylä. Valkeakoski-seuran historia- ja perinnetyöryhmän kokoama valokuvanäyttely on esillä kirjastossa.

27.10. Valkeakoski-päivän ohjelmaa
Klo 12.30: Valkeakoskenkadun kuvamateriaalia kirjastolla, Heikki Heino Valkeakoski-Seura, Hakalantie 1.
Klo 14: Valkeakoskenkadun historiakävely, lähtö Kirkkotie 1, oppaana Heikki Heino, Valkeakoski-Seura.
Klo 14–16: Valkeakoski-seuran toiminnan esittelyä ja tuotteiden myyntiä Myllypirtillä, Myllykatu 7. Joululahjat hyvissä ajoin! Tuo valokuviasi skannattavaksi ja katsele vanhoja kuvia kahvittelun lomassa.